Profiteer van onze introductiekorting!

Na een periode van ontwikkelen, afstemmen en nog meer ontwikkelen, gingen we vlak voor de zomervakantie live. Super! Inmiddels is het nieuwe schooljaar begonnen en gaan we volle kracht verder met een introductiekorting!

Hoe zit dat precies?
Het ontwikkelen van een website en flashcards kost geld. Zo simpel is dat. De investering voor het huiswerksysteem en de flashcards is gedaan door de initiatiefnemers en de 5 praktijken. Dit vormt een goede basis om mee te beginnen. Logopediehuiswerk.nl bevat nu:

  • 1 game
  • 168 flashcards
  • 5 doelklanken (explosieven)
  • 5 klankposities

Dit willen we uiteraard verder uitbouwen en daarom bieden we een introductiekorting.
Hierdoor kun je voordelig en als eerste het systeem gebruiken en kunnen wij van deze eerste inkomsten nieuwe flashcards en games ontwikkelen. Zo helpen we elkaar verder.

Wat is het aanbod?
De eerste 50 praktijken die klant worden betalen het eerste jaar alleen de basislicentie. Dus voor €78,65 inclusief btw gebruik je het systeem met articulatie 1 jaar lang én help je ons verder!

Wat kan ik verwachten?
Je krijgt toegang tot een volledig geautomatiseerd huiswerksysteem waar je eenvoudig leerlingen kunt aanmaken en huiswerk kunt klaarzetten. Daarnaast kun je ook collega’s toevoegen. De basislicentie kun je via de site voldoen met iDEAL, Paypal of Creditcard. Alles werkt simpel en snel. Uiteraard krijg je ook folders om mee te geven aan ouders.

Meld je aan en voeg je bij de eerste 50 klanten van Logodiehuiswerk.nl!