Ouders

Vaak komen de beste ideeën voort uit eigen ervaring. Of een irritatie. Bij Logopediehuiswerk.nl was het niet anders. Toen mijn zoon thuis achter een computer ging zitten voor het oefenen van zijn articulatie, ging hij met sprongen vooruit. Voor elke opdracht kreeg hij een fictieve beloning. Dat werkt. Kinderen doen graag spelletjes op een iPad of computer. Dit kan natuurlijk ook zonder computer. Maar het feit dat die website van hem was én dat hij achter de computer mocht, maakte het feest net wat groter. De huidige generatie groeit op met computers, tablets en smartphones. Dat is de realiteit.

Hoe groot was de teleurstelling toen de logopediepraktijk moest stoppen met het computerprogramma. Andere licentiestructuur, hoge kosten en beperking qua functionaliteit. Logisch dat ze dit niet konden opbrengen. Dit moet en kan anders, dacht ik.

Deze website is het resultaat.

Uitgangspunt is om het voor iedereen werkbaar te maken. Dit doen we door de jaarlijkse kosten voor de logopediepraktijk zo laag mogelijk te houden. En door een ouderbijdrage te vragen voor het account van de kinderen. Op deze manier hoeven logopediepraktijken niet de hoofdprijs te betalen en blijft de ouderbijdrage beperkt. Uiteraard is er een regeling voor ouders waarvoor ook de ouderbijdrage net iets teveel is.

Met een team van ervaren zelfstandig ondernemers en 5 logopediepraktijken is deze website opgezet. Uit eigen financiering en zonder winstmaximalisatie voor aandeelhouders. We werken op basis van samen lachen, samen huilen. Dit betekent dat hoe meer logopediepraktijken er aansluiten, des te meer flashcards en games we kunnen ontwikkelen.

Op deze manier proberen we iets moois op te bouwen. Voor logopediepraktijken en voor kinderen.

Heb je vragen? Is er iets niet duidelijk? Neem gewoon even contact op, we helpen je graag verder.