Over ons

Logopediehuiswerk.nl wordt gemaakt door een aantal zelfstandig ondernemers in samenwerking met 5 logopediepraktijken.

Allemaal hebben we tijd en geld geïnvesteerd. Dit doen we voor de goede zaak en niet om een ondernemersambitie te realiseren. Of om geld te verdienen. We zijn ervaren ondernemers en vinden dit een sympathiek initiatief.

Natuurlijk pakken we dingen commercieel aan, want deze site en het systeem ontwikkelen kost nou eenmaal geld. De werkzaamheden die worden gefactureerd aan Logopediehuiswerk.nl, gaan allemaal tegen een aangepast tarief. En houden we geld over, dan gaan de prijzen omlaag. Zo simpel is dat.

Waar komt al die goedheid vandaan? Goede vraag. Dat is voornamelijk een persoonlijk motief en kun je hier lezen. Verder zijn logopediepraktijken niet de grootverdieners van Nederland. Integendeel. Dit is ook de reden waarom we een ouderbijdrage vragen bijvoorbeeld. En tenslotte is het gewoon tof om aan iets nuttigs te werken.

Door gebruik te maken van ieder zijn specialisme, is alles professioneel en efficiënt opgezet. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en een betaalbare licentie aanbieden.

Aan de rechterkant kun je meer over de ondernemers zelf lezen. Check ook de pioniers. Dit zijn de 5 logopediepraktijken die vanaf het begin zijn betrokken en meehelpen ontwikkelen.